Online marketing

Online marketing povezuje kreativne značajke marketinga i tehnički aspekt Interneta, a uključuje oglašavanje putem kanala koji vam omogućavaju učinkovitu realizaciju marketinških ciljeva. Prednosti ovakve vrste marketinga su niži troškovi, izravno targetiranje ciljne publike i mjerljivost rezultata, što vodi do mogućnosti analize pojedine kampanje i njene prilagodbe, odnosno povećanja učinkovitosti.

Newsletter kampanje

Kreativne newsletter kampanje su snažan marketinški alat za promociju i informiranje, privlačenje novih korisnika, izgradnju reputacije i stvaranja trajnih veza s vašim korisnicima. Naravno, pritom je vrlo važan content management – forma je bitna, no sadržaj je kralj!

Možemo vam osigurati cijeli sustav slanja e-newsletter kampanja, od upravljanja sadržajem i vizualnog oblikovanja do programiranja, pripreme i slanja newsletter kampanja prilagođenih vašim klijentima.

Mobilni marketing

Mobilni marketing izravan je i brz model komuniciranja s korisnicima, a smatra se i jednim od najučinkovitijih načina oglašavanja. Komunikacija putem mobilnih telefona je precizna, prilagođena potrošačima (personalizirana), a zbog svoje jednostavnosti i vrlo popularna. Također je mjerljiva i time podložna prilagodbi. Kao i kod sustava e-newslettera, i kod sms-a vam možemo pružiti podršku pri upravljanju cjelokupnim sustavom kreiranja i slanja sms kampanja.

Društvene mreže

Poput interneta, društveni mediji potpuno su promijenili sliku svijeta i srušili dotadašnje barijere udaljenosti i jezika, dajući brandovima platformu preko koje mogu dosegnuti ogroman broj potencijalnih klijenata diljem svijeta. Obzirom na prednosti online komuniciranja kao što su ušteda u odnosu na tradicionalne marketinške alate, mjerljivost rezultata, dostupnost te izravna interakcija s kupcima, ne iskoristiti ogromne mogućnosti društvenog marketinga u današnje vrijeme jest – bacanje novca.

Budite tamo gdje su vam klijenti - za vas ćemo napraviti strategiju online komuniciranja i provesti je u djelo. Želite li prisutnost na facebooku, twitteru, you tubeu, uz kreativan sadržaj koji će vaše potencijalne klijente uključiti u razgovor, bilo putem content managementa ili složenijih oblika interakcije - aplikacija, slobodno nam se obratite.

CRM sustavi

Customer relationship management sustav ili sustav za upravljanje odnosima s korisnicima je program koji će vam pomoći pri organizaciji različitih informacija o kupcima, a time neposredno i pri upravljanju odnosima s vašim kupcima.

Crm sustav je organizirana baza podataka koja sadrži podatke o vašim kupcima – možete ih sortirati prema kontaktima, adresi, starosti, lokaciji ili bilo kojoj drugoj kategoriji koju želite u sustavu. Ovako organizirana baza podataka izuzetno je koristan alat u marketingu i prodaji, jer vam pruža mogućost identificiranja i targetiranja kupaca kojima se želite obratiti s pojedinim, prilagođenim ponudama ili kampanjama. Obratite nam se ako želite sistematičan pregled podataka i podršku pri upravljanju odnosima s kupcima - možemo vam ponuditi prilagođene crm sustave koje ćemo skrojiti prema vašim potrebama!

Odnosi s javnošću

Uspostavljanje i održavanje dobrih odnosa i međusobnog razumijevanja između tvrtke i njezinih ključnih javnosti ključno je za uspješno poslovanje tvrtke na tržištu. Bez obzira o kojoj je interesnoj skupini riječ, promišljeno upravljanje tokom informacija i odabir pravih kanala komunikacije (bilo prema medijima, zaposlenicima, dioničarima ili široj javnosti) rezultira ne samo upoznavanjem i informiranjem o vašoj tvrtci i njezinim proizvodima i uslugama, već i jačanjem reputacije i slike tvrtke u cjelokupnoj javnosti.

Kao iskusni pr praktičari, možemo vam ponuditi niz usluga – od jednostavnog kreiranja objava za medije i targetiranog slanja novinarima ključnim za vašu industriju, organizacije konferencija za novinare i savjetovanja o medijskim upitima, do strateškog planiranja i komuniciranja s vašim ključnim interesnim skupinama.

Izrada web stranica

Važnost profesionalne web stranice vaše tvrtke nije potrebno naglašavati – u današnje vrijeme internet je prvo mjesto na kojem će potencijalni kupac potražiti proizvod, uslugu ili tvrtku. Dobro dizajnirana stranica je učinkoviti marketinški alat i izlog vaših proizvoda i usluga, a omogućava vam globalnu prisutnost 24 sata dnevno.

Obratite nam se ako želite atraktivnu i profesionalnu web stranicu koja će vjerodostojno predstavljati identitet vaše tvrtku i, ne manje važno, brzo i učinkovito prenositi glavnu poruku koju želite prenijeti klijentima. Od sadržaja i dizajna do programiranja i hostinga.

CMS programi

Jednako važna kao i dobro dizajnirana stranica s jasnim sadržajem jest i ažurnost weba. Rastom i promjenama u tvrtci ili njezinim proizvodima i uslugama važno je ažurirati i sadržaj kako bi stranica uistinu predstavljala vjerodostojan profil vaše tvrtke. Ako želite, profesionalno administriranje stranice možete prepustiti nama.

Content management system ili sustav upravljanja sadržajem daje vam mogućnost da samostalno, troškovno učinkovito te brzo i vrlo jednostavno upravljate sadržajem web stranice. Obzirom da je sustav podesiv, možemo vam ponuditi programe upravljanja sadržajem prilagođene potrebama vaše tvrtke.

Print

Internet je promijenio način poslovanja tvrtki, no print ne treba prerano marginalizirati. Mnogo je razloga u korist print materijala kao snažnih marketinških alata – osim što prilično veliki broj potrošača još uvijek odabire tiskane medije kao omiljeni medij informiranja, print publikacije i oglasi lakše se percipiraju, dugoročniji su i, ne manje važno, dostupni na mjestima gdje elektronički mediji nisu.

Bilo da je riječ o internim publikacijama ili onima namijenjenim predstavljanju i informiranju vaših potencijalnih ili postojećih poslovnih partnera, stojimo vam na raspolaganju. Interni časopisi, godišnja izvješća, newsletteri, kompanijski profili, letci, brošure ili katalozi… osigurat ćemo vam kompletnu uslugu, od idejne skice publikacije, osmišljavanja sadržaja i dizajna do samog tiska.

Promocije

Promocije i merchandising izravan su način pridobivanja pozornosti kupaca i poticanja prodaje proizvoda. Koristeći elemente kao što su dizajn, odabir proizvoda, pakiranje, cijena i način izlaganja proizvoda, uz strateški odabir kojoj se skupini potencijalnih kupaca predstaviti u koje vrijeme, merchandising potiče interes i pospješuje odluku o kupnji. Uz promociju, kao nezaobilazni model prezentacije proizvoda i usluga uz izravnu interakciju kupca i promotora, promocije i merchandising sastavni su dio plasmana proizvoda i način diferenciranja od konkurencije.

Rado ćemo organizirati ili vas savjetovati kako koristiti promocije i merchandising za privlačenje pozornosti, povezivanje s kupcima i postizanje rezultata, vodeći se vašim poslovnim ciljevima.